Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Η ΤΑΒΕΡΝΑ

Χασαποταβέρνα "Ο Μπόυτζας"
από το 1937

Λίγα λόγια για εμάς

Στα Πράμαντα  ένα από τα πιο γνωστά μεγαλοχώρια της ορεινής Ηπείρου εκεί ψηλά στα επιβλητικά Τζουμέρκα βρίσκεται η κορυφαία χασαποταβέρνα της περιοχής "Ο Μπούτζας". Ακριβώς πίσω από τον ναό της Αγίας Παρασκευής, στην πανέμορφη πλατεία του χωριού  η ταβέρνα του Μπούτζα αποτελεί σταθερή αξία καθώς από το 1937 προσφέρει ανελλιπώς  εξαιρετικά κρέατα κατευθείαν από το κρεοπωλείο της οικογένειας .

Εδώ ο επισκέπτης θα γευτεί μοσχαράκι γιουβέτσι , ζυγούρι κοκκινιστό , κοκορέτσι, προβατίνα στα κάρβουνα, γίδα βραστή, κόκορα κρασάτο , παϊδάκια αρνίσια ενω η  σπεσιαλιτέ  του είναι το κατσικάκι με χόρτα στη γάστρα .

Η συμπαθεστάτη νεαρή κυρία Ελένη θα σας φέρει να δοκιμάσετε γαλοτύρι, ντόπιο χλωρό κατσικάκη με χόρτα στη γάστρα, ζυγούρι κοκκινιστό, γίδα βραστή, μπιφτέκι γεμιστό, πεντανόστιμα κρέατα της ώρας και για το τέλος γλυκό του κουταλιού (κολοκύθι-καρότο).

Το κρέας του Μπούτζα δεν παχαίνει…...ομορφαίνει !!!

Μια επίσκεψη θα σας πείσει γι’ αυτό .


 

Εκδηλώσεις
Γάμοι | Βαπτίσεις | Γενέθλια | Συναντήσεις συλλόγων | Ζωντανή Μουσική | Μουσικές Βραδιές

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε κοινωνική εκδήλωση, οικογενειακή ή επαγγελματική, την οποία θέλετε να οργανώσετε σε οποιαδήποτε αίθουσα ακόμα και στον δικό σας κλειστό ή ανοιχτό χώρο και εμείς, διαθέτοντας όλο τον ανάλογο εξοπλισμό και ανεξαρτήτως αριθμόν ατόμων, με ειδικούς συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν να στηθεί ο χώρος και να διακοσμηθεί με πρωτυπια σύμφωνα όμως με τις δικές σας επιλογές και χρησιμοποιώντας στην κουζίνα επιλεγμένη γνήσια τοπική πρώτη ύλη, έχουμε τη βεβαιότητα ότι και πάλι θα ανταποκριθούμε επάξια σε κάθε απαίτηση σας.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για όποια απορία έχετε!